OM. NFH Supporters

OM. NFH Supporters

Foreningen ledes af en bestyrelse. Bestyrelsen har ansvaret for driften af foreningen herunder budgetlægning og regnskabsførelse.

NFH supporters er en demokratisk forening. Dette kræver naturligvis en god demokratisk ramme, og at vi har klare og opdaterede vedtægter, regler og retningslinjer.

Foreningen NFH Supporters har titlen som, Danmarks bedste publikum, som vi organiserer og motivere, for derved at skabe den rette stemning i Nykøbing F. Arena, og hvor ligaholdet måtte spille. Foreningen vil højne interessen for NFH kvindehåndbold bl. a. gennem samvær og sociale aktiviteter.

Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Vi ønsker, at være en supportklub, der favner alle. Det har ikke betydning, om man er ung eller gammel. Vi ser det som en ære, at repræsentere en stor og bred skare, som bl.a. har vidt forskellige tilgange til, hvordan en håndboldkamp nydes bedst.


Indmeldelse

FACILITIES

Om foreningen

Foreningen NFH supporters er stedet for dig, der holder af håndbold og, hvis du vil tættere på spillerne, Har du et hjerte, der banker for NFH? hvis det er tilfældet, så er medlemsskab et godt valg, med mange fordele.

Om foreningen

Per Harding Madsen

Photographer